»
Ce este CREDITBOOK

Ce este CREDITBOOK - Refinantari Credite

Creditbook.ro este primul site de anunturi destinat refinantari credite celor peste 4,5 milioane de persoane fizice, persoane juridice si persoane fizice autorizate din Romania si care doresc o modalitate rapida si comoda de refinantare avantajoasa a acestora, prin adaugarea  gratuit pe site-ul www.creditbook.ro de anunturi privind : tipul creditului contractat, valuta creditului, perioada creditului, dobanda creditului, comisioanele lunare si anuale la creditele in derulare, suma lunara de plata, alte rate de plata, banca finantatoare,venitul pe familie, garantii etc .

Pe site se pot posta gratuit anunturi  in vederea refinantarii urmatoarelor tipuri de credite: descoperit autorizat de cont/Overdraft, card de credit, card de credit pentru cumparaturi, credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii imobiliare, credit imobiliar/ipotecar, credit auto, credit pentru studii, credit pentru tratamente medicale, linie de credit, credit pentru investitii, credit pe contract, credit sezonier, plafon factoring si altele.

Oferte de Refinantare Credite - Refinantari Avantajoase

Bancile comerciale, prin intermediul site-ului www.creditbook.ro , vor putea face oferte de refinantare credite si astfel, va veti putea refinanta creditele la o alta banca, cu costuri mult mai avantajoase.

De asemenea, pentru cei ce doresc contractarea unui credit, exista posibilitatea solicitarii  gratuit pe site-ul creditbook.ro a unei oferte de credit.

Credite de Refinantare la o Alta Banca

Asadar, daca doriti  credite de refinantare la o alta banca, pentru a beneficia de comisioane si dobanzi mai avantajoase, Creditbook.ro este locul cel mai potrivit.

Daca suneti banca comerciala, Creditbook.ro este locul in care veti putea gasi potentialii clienti carora sa le oferiti conditii mai avantajoase pentru creditele pe care le au deja  contractate.© Credit Book 2012 | 
Ce este CREDITBOOK - Refinantari Credite - Credit de Refinantare
Utilizarea acestui serviciu inseamna acceptarea  Termenilor si Conditiilor si a  Politicii de Confidentialitate
Web Design by Softimpera